Ruten som er kartlagt starter i Hammersmith på lørdag klokken 15.00, og de tar sikte på å krysse målstreken i Cardiff klokken 16.50 lørdag 16. mai.
Bournemouth og England under-21 nr. 1 Aaron Ramsdale, Wolves-kaptein Conor Coady og Leicester-forsvarer Ryan Bennett på lån er blant stjernene som skal sykle i løpet av den neste uken for å delta i en sykkel 92 med fotballtema. pengeinnsamling.
napoli trikot

Noen av syklistene vil være ute på veien og gjøre seksjonene sine på ekte, mens på grunn av koronavirusbegrensningene vil andre gjøre sitt praktisk talt på statiske sykler, og deres innsats blir lagt til i oversikten mens gruppen brikker seg unna ved den siste kjørelengden. mål.
Flere fotballspillere i Premier League vil bytte støvlene med sykler for å hjelpe til med å skaffe tusenvis til for NHS og andre gode årsaker midt i koronaviruspandemien.

Ramsdale har registrert seg for å sykle en del av ruten som går forbi Bournemouths Vitality Stadium -hjem under initiativet, som vil bli støttet av en rekke klubber og har blitt utviklet av hans representanter World In Motion.
I tillegg til NHS Charities Together [NHSCT] vil midler også gå til Prostate Cancer UK og Velindre Cancer Center.

Gruppen tar sikte på å fullføre 300 miles om dagen, ha World In Motion -ansatte i England, Wales, Frankrike, Tyskland, Colombia og utover å delta mens alle kan melde seg på for å kjøre en av seksjonene i kjødet eller praktisk talt.
Duoen og en rekke andre stjerner, inkludert golfspilleren Andrew ‘Beef’ Johnston og den walisiske rugbylegenden Jonathan Davies, vil slå seg sammen i løpet av de neste åtte dagene for å sykle tilsvarende den 2416 mil lange ruten som forbinder alle 92 Premier League- og Football League -klubber.
Billige Island Fotballdrakter

Premier League-spillere inkludert Ramsdale, Coady og Bennett har allerede gått sammen siden koronavirusutbruddet for å samle inn penger til NHSCT via det profilerte #PlayersTogether-initiativet, som også har blitt støttet av Englands eldre herre- og kvinnelag.

###